(Видео) Чаушеску и сопругата не биле егзекутирани, тврдат теоретичари на заговор

Голем број теоретичари на загвор тврдат дека поранешната романска претседателска двојка Николае Чаушеску и неговата сопруга Еелена не биле вистински егзекутирани во 1989 година. Тие …

(Видео) Чаушеску и сопругата не биле егзекутирани, тврдат теоретичари на заговор Прочитај повеќе »