Кралицата Елизабета се криела во грмушки за да избега од Николае Чаушеску

Британската кралица Елизабета II се криела во грмушки, за да избега од проблематичниот романски гостин Николае Чаушеску. Ова е откриено во новиот документарен филм, снимен …

Кралицата Елизабета се криела во грмушки за да избега од Николае Чаушеску Прочитај повеќе »