Почина британскиот режисер Николас Рог

Николас Рог, истакнат британски режисер познат по провокативните филмови и соработка со рок ѕвездите Мик Џегер и Дејвид Боуви, во текот на шеестдецениската карира, почина …

Почина британскиот режисер Николас Рог Прочитај повеќе »