(Фото) Џек Николсон со 160 килограми – лекарите му имплантирале желудочен бајпас

Холивудската легенда Џек Николсон, кој во април годинава наполни 80 години, шокира со својот изглед. Актерот кој беше цел на медиумите ги полнеше насловите со …

(Фото) Џек Николсон со 160 килограми – лекарите му имплантирале желудочен бајпас Прочитај повеќе »