Нил Де Грас Тајсон тврди дека астероид ќе удри во Земјата, еден ден пред американските избори

Астероид со големина на фрижидер ќе удри на Земјата, еден ден пред изборите во Америка, кои треба да се случат во ноември. Ова го тврди …

Нил Де Грас Тајсон тврди дека астероид ќе удри во Земјата, еден ден пред американските избори Прочитај повеќе »