Не постои чудовиштето Неси од Лох Нес, за научниците тоа е голема јагула

Научникот и професор Нил Гемел од Универзитетот „Отаго“ од Нов Зеланд, вели дека ја открил мистеријата за чудовиштето од Лох Нес. Гемел вели дека по …

Не постои чудовиштето Неси од Лох Нес, за научниците тоа е голема јагула Прочитај повеќе »