Можат ли асимптоматските случаи да го пренесат коронавирусот, научниците со одговори за заразата

Дали луѓето без симптоми можат да го пренесат коронавирусот? Ова досега беше едно од многуте прашања во врска со пандемијата, а на кое барем пошироката …

Можат ли асимптоматските случаи да го пренесат коронавирусот, научниците со одговори за заразата Прочитај повеќе »