(Фото) Три тони злато паднаа од авион на писта во Русија

Вратата на рускиот товарен авион Аn-12, кој превезувал драгоцени метали, случајно се отворила при полетувањето на авионот од аеродромот во Јакутск и на пистата паднале …

(Фото) Три тони злато паднаа од авион на писта во Русија Прочитај повеќе »