Нина Кравиц, Офенбах и С.А.Р.С. меѓу првите учесници на бугарскиот Егзит

Нина Кравиц, француското електронско дуо Офенбах и еден од најпопуларните бендови во алтернативниот рок С.А.Р.С. ќе бидат меѓу првите најавени учесници на годинашното бугарско издание …

Нина Кравиц, Офенбах и С.А.Р.С. меѓу првите учесници на бугарскиот Егзит Прочитај повеќе »