Јапонија останува без легендарните нинџи

Поради големиот бран туристи кои сакаат да ги гледаат нинџите во живо, Јапонија сега има недостиг од ваков тип борци. Јапонските легендарни нинџи се познати …

Јапонија останува без легендарните нинџи Прочитај повеќе »