нино величковски

„Бабино девојче“ од Нино Величковски доби нова верзија

Александар Митевски и Драган Спасов – Дац ја препеаја песната „Бабино девојче“ од пејачот Нино Величковски. Песната ја посветија на градот Куманово, каде што го …

„Бабино девојче“ од Нино Величковски доби нова верзија Прочитај повеќе »

Вчера ми почина најдобриот пријатал, собирам сила да запеам

Фолк-пејачот Нино Величковски вечерва ќе одржи концерт во Куманово со кој ќе одбележи 35 години кариера, но и ќе се прости од најдобриот пријател, кој …

Вчера ми почина најдобриот пријатал, собирам сила да запеам Прочитај повеќе »

Scroll to Top