Јутјубер обвинет дека без дозвола споделувал музика од Супер Марио

Јутјуберот Deoxys Pryme  добил повеќе од петстотини поплаки од Нинтендо за прекршување на авторските права, бидејќи на својот канал прикачувал музика од нивните игри. Од …

Јутјубер обвинет дека без дозвола споделувал музика од Супер Марио Прочитај повеќе »