Ниро

Роберт де Ниро бил клиент на бордел што ангажирал деца за сексуални активности

Роберт де Ниро го нарече Доналд Трамп одвратна личност, но сега тоа му се врати како бумеранг кога е откриена неговата поврзаност со еден меѓународен …

Роберт де Ниро бил клиент на бордел што ангажирал деца за сексуални активности Прочитај повеќе »

Scroll to Top