Мислела дека тој ја изневерува – Го оставила со сватовите и избегала со сите пари

Веселото друштво се собра на аеродромот пред летот за Ибица, каде во еден хотел требаше да се одржи свадбеното славје во траење од четири дена. …

Мислела дека тој ја изневерува – Го оставила со сватовите и избегала со сите пари Прочитај повеќе »