Реклама на сметка на Црногорците ги воодушеви дури и нив

Постар маж во традиционална црногорска носија, фотографиран пред маркет, може да биде доволна реклама за голем број продавници, но исто така е двојно повпечатлива кога …

Реклама на сметка на Црногорците ги воодушеви дури и нив Прочитај повеќе »