нивната

Слушнале вресок на нивната ќерка кај заболекарот, па влегле во ординацијата и останале без зборови

Стоматолошката одинација Смајл во Џорџија користи посебен метод за да ги смири децата кои се противат на стоматолошката столица. Иако ова се прави во согласност …

Слушнале вресок на нивната ќерка кај заболекарот, па влегле во ординацијата и останале без зборови Прочитај повеќе »

(ФОТО) Некој ја бакнал нивната Маријана стара 18 дена, а потоа таа починала во рацете на таткото

Американски пар рекол дека нивното бебе, старо само 18 дена починало две недели откако се заразило со херпес по пат на бакнеж. Никол и Шејн …

(ФОТО) Некој ја бакнал нивната Маријана стара 18 дена, а потоа таа починала во рацете на таткото Прочитај повеќе »

Scroll to Top