Заработуваат милиони со продажба на трупови и делови од нив

Приватна фирма во Соединетите Американски Држави заработува и по милион долари годишно од продажба на човечки тела кои се донирани во научни цели.До ваквото шокантното …

Заработуваат милиони со продажба на трупови и делови од нив Прочитај повеќе »