Порастот на нивоата на кислород е поврзан со древна експлозија на живот

Кислородот му вдахна свеж воздух на изучувањето на Земјината еволуција пред 400 милиони години. Тим од истражувачи, вклучувајќи и постдокторски соработник кој е дел од …

Порастот на нивоата на кислород е поврзан со древна експлозија на живот Прочитај повеќе »