(ВИДЕО) Влезе со нож во полициска станица, а полицаецот направи сцена, од која сите плачеа

Наместо да му стави лисици на рацете, полицаецот покажа голема човечност…  This is the best thing I have seen for a long time! pic.twitter.com/xpLeuwnMVC — …

(ВИДЕО) Влезе со нож во полициска станица, а полицаецот направи сцена, од која сите плачеа Прочитај повеќе »