Измерени рекордни температури, метеоролозите велат ова бил најтопол јуни

Податоците кои ги објавија американските научници во четвртокот, за температурите во месец јуни, покажуваат дека месец јули во 2019 година бил најтоплиот во изминатите 140 …

Измерени рекордни температури, метеоролозите велат ова бил најтопол јуни Прочитај повеќе »