„Металика “ доби Нобелова награда за музика за 2018

Еден од најголемите метал-бендови на сите времиња „Металика“ е годинашниот добитник на наградата „Полар“, што ја доделува шведската музичка фондација на Стиг Андерсон како своевидна …

„Металика “ доби Нобелова награда за музика за 2018 Прочитај повеќе »