Путин ќе создаде независен интернет, без цензура од Новиот светски поредок

Рускиот претседател Владимир Путин најавил дека Русија ќе покрене нов „Независен интернет“, кој ќе биде ослободен од синџирите на Новиот светски поредок. Путин и Советот …

Путин ќе создаде независен интернет, без цензура од Новиот светски поредок Прочитај повеќе »