ФОТО: Марјана лудуваше на „Пиво Фест“ во Прилеп, а во Ново Лото се појави боженствена црнокоса!

Најновото саботно издание од извлекувањето на Ново Лото 7/34 на Државна лотарија кое се емитува на телевизија Сител, помина без водителката Марјана Станојковска. Додека таа …

ФОТО: Марјана лудуваше на „Пиво Фест“ во Прилеп, а во Ново Лото се појави боженствена црнокоса! Прочитај повеќе »