Дуздисани на музика и љубов во Прилеп со Љубојна

Македонска музичка група којашто изведува етно-музика Љубојна во петок ќе одржат концерт во Прилеп. Концертот е најавен во големата сала на НУЦК „Марко Цепенков“ со …

Дуздисани на музика и љубов во Прилеп со Љубојна Прочитај повеќе »