Алексеј Навални бил отруен за да биде замолчен од руските власти

Рускиот опозиционер Алексеј Навални, бил отруен од руските власти за да биде замолчен и да не открие голема корупциска проневера меѓу руските власти и градежната …

Алексеј Навални бил отруен за да биде замолчен од руските власти Прочитај повеќе »