Обединетите

Само дилетанти веруваат дека САД можат да ја изолираат Русија во ОН

Едно од главните достигнувања на американскиот претседател Доналд Трамп во првите 100 дена на власт е изолацијата на Русија во Обединетите нации, сметаат од Вашингтон. …

Само дилетанти веруваат дека САД можат да ја изолираат Русија во ОН Прочитај повеќе »

Разоткриен планот на Обединетите Нации со кои Американците ќе ги претвори во сиромашни граѓани

Ако сте помислиле дека „Агендата 21 е лоша, почекајте додека не видите што е тоа што ОН го испланирало досега. ОН сака да спроведе закон, …

Разоткриен планот на Обединетите Нации со кои Американците ќе ги претвори во сиромашни граѓани Прочитај повеќе »

Најчитана книга во библиотеката на Обединетите народи – „Како да се избегне судењето за воени злочини“

Дали некогаш сте се запрашале зошто елитата и нивните поданоци можат да се извлечат со убиство? ОН имаат многу популарен прирачник за такви работи. Библиотеката …

Најчитана книга во библиотеката на Обединетите народи – „Како да се избегне судењето за воени злочини“ Прочитај повеќе »