одгледувањето

Одгледувањето овошје и зеленчук во сопствен двор е казниво дело

Граѓанските права за сопствениците на куќи доживеаја голем удар откако судовите во Флорида потврдија дека одгледувањето билки и растенија во сопствен двор претставува злосторство. Од …

Одгледувањето овошје и зеленчук во сопствен двор е казниво дело Прочитај повеќе »

НИЕ СМЕ РОБОВИ, ГО ГЛЕДАТЕ ЛИ КАФЕЗОТ? – Одгледувањето на луѓе стана најпрофитабилен занает и го достигна својот врв

Ова е приказна за нашето робство, како станавме робови, и како конечно ќе се ослободиме. Како и сите животни, човечкото суштество сака да доминира со …

НИЕ СМЕ РОБОВИ, ГО ГЛЕДАТЕ ЛИ КАФЕЗОТ? – Одгледувањето на луѓе стана најпрофитабилен занает и го достигна својот врв Прочитај повеќе »

Scroll to Top