Лошо по нашето здравје – Kога правиме скара сите ја правиме оваа опасна работа

Правењето скара е многу опасно за сите нас. Тоа е така, бидејќи со правењето скара се ослободува канцерогена материја која се означува како акролеин. Затоа …

Лошо по нашето здравје – Kога правиме скара сите ја правиме оваа опасна работа Прочитај повеќе »