Потрес во компанијата што го лансираше ChatGPT, Сем Алтман сепак не се враќа на главната позиција

Одборот на директори на OpenAI го ангажираше ко-основачот на Твич, Емет Шир, како привремен извршен директор, известува Аксиос, цитирајќи извор запознаен со ова прашање. Оваа …

Потрес во компанијата што го лансираше ChatGPT, Сем Алтман сепак не се враќа на главната позиција Прочитај повеќе »