Куче патувало 350 километри, пред да му се врати на стопанот кој го изгубил додека бил на одмор во Франција

Кучето со име Пабло, поминало 350 километри, пред да се врати во Италија кај неговите сопственици, кои го изгубиле додека биле на одмор во Франција. …

Куче патувало 350 километри, пред да му се врати на стопанот кој го изгубил додека бил на одмор во Франција Прочитај повеќе »