(Видео) Борко Петровиќ прогласен за најдобар наставник во светот

Наставникот по англиски јазик, Борко Петровиќ од Параќин, Србија е прогласен за најдобар едукатор во светот. Признанието ќе го добие утре во Индија во Њу …

(Видео) Борко Петровиќ прогласен за најдобар наставник во светот Прочитај повеќе »