(видео) Откриен најголемиот подводен систем на пештери

Групата нуркачи открила две поврзани подводни пештери во источно Мексико, за кои се верува дека го сочинуваат најголемиот систем на поплавени пештери на светот. Ова …

(видео) Откриен најголемиот подводен систем на пештери Прочитај повеќе »