петре прличко

Актерот Диме Илиев ја доби наградата за животно дело „Петре Прличко“

Актерот Диме Илиев е добитник на наградата за животно дело „Петре Прличко“ за 2019 година што ја доделува Општина Велес. Во негова чест вчера во …

Актерот Диме Илиев ја доби наградата за животно дело „Петре Прличко“ Прочитај повеќе »