Владо Јаневски е евергрин: Чаирската романтика најдобро звучи во Скопје

Во преполниот ноќен клуб „Пјур“, во Скопје, поп-пејачот Владо Јаневски имаше концерт. Дека чаирскиот романтичар не излегува од мода говореше амбиентот, оти беше преполно на …

Владо Јаневски е евергрин: Чаирската романтика најдобро звучи во Скопје Прочитај повеќе »