(Видео) Свиркач, вработен во американската пошта, откри како се манипулира со гласовите

Работник од американската поштенска служба, објавил преку Project Veritas, дека управникот во поштата „Ирија“, во Пенсилванија, наредил на гласачките ливчиња кои стигнале по изборниот ден, да …

(Видео) Свиркач, вработен во американската пошта, откри како се манипулира со гласовите Прочитај повеќе »