Британец најден мртов во својот дом, неговата сопруга е прва осомничена

Британецот Роберт Боб Хатавеј (66) умрел под тајни околности во домот што го делел со уште две девојки. Боб живеел одвоено од својата сопруга, која …

Британец најден мртов во својот дом, неговата сопруга е прва осомничена Прочитај повеќе »