Светски ѕвезди изгубиле милиони затоа што одбиле да се вакцинираат

И меѓу светските ѕвезди има такви кои не сакаат да се вакцинираат против коронавирусот. За некои од нив цената била превисока, астрономска, пишуваат светските медиуми. …

Светски ѕвезди изгубиле милиони затоа што одбиле да се вакцинираат Прочитај повеќе »