(Видео) Филмски критичари ги одбраа најдобрите филмски воведни реченици

Обично велат дека најдобриот увод во филм е добра и напната сцена. Други пак сметаат дека најдобар почеток на филм е со некоја поучна и …

(Видео) Филмски критичари ги одбраа најдобрите филмски воведни реченици Прочитај повеќе »