руска

(Трет дел) Руска професорка открива што се крие зад „Глобалното образование“

(Трет дел) На корпорациите не им треба персонал кој има карактер туку луѓе компјутери. На наставникот му се забранува да применува настава како порано, да …

(Трет дел) Руска професорка открива што се крие зад „Глобалното образование“ Прочитај повеќе »

(Втор дел) Руска професорка открива што се крие зад „Глобалното образование“

(Втор дел) Во денешниот облик на образование и покрај програмите во училиштата и учебниците, наставниот процес и понатаму во голема мера зависи од личноста на …

(Втор дел) Руска професорка открива што се крие зад „Глобалното образование“ Прочитај повеќе »

Руска професорка открива што се крие зад „Глобалното образование“

(Прв дел) „Глобалното образование“ е развиено во доцните 1970-ти години, а во неговото создавање главна улога играл Роберт Милер, заменик-генерален секретар на Обединетите нации. Свој …

Руска професорка открива што се крие зад „Глобалното образование“ Прочитај повеќе »

Руска студентка изведе стриптиз за да добие нов ајфон

Видеото на кое руската студентка Јевгенија С. (19) изведува стриптиз за да го добие најновиот ајфон предизвика бура на социјалните мрежи во Русија. Изведениот стриптиз …

Руска студентка изведе стриптиз за да добие нов ајфон Прочитај повеќе »

Српско-руска експедиција на островот Хогланд реши случај од Втората светска војна

Соработката на Руското географско друштво и неодамна отворениот Српско-руски географски центар предвидува многубројни настани, но едно од најинтересните е секако размената на студенти и учество …

Српско-руска експедиција на островот Хогланд реши случај од Втората светска војна Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Руска радио станица преку 40 години емитува мистериозен, морничав сигнал

На сигналот може да се слушне страшен зуечки тон, повремено прекинат со машки глас. Руската мистериозна радио страница позната како „MDZhB“, веќе преку 40 години, …

(ВИДЕО) Руска радио станица преку 40 години емитува мистериозен, морничав сигнал Прочитај повеќе »

Scroll to Top