Британски моден бренд ja тужи Бијонсе

Популарниот британски бренд “Sainsbury”  ја обвини пејачката Бијонсе за плагијат. Тие ја посочија Бијонсе дека им го ископирала нивниот дизајн на гардероба. Според компанијата, последната модна …

Британски моден бренд ja тужи Бијонсе Прочитај повеќе »