Меси се договорил со Саудијците па затоа Аргентина изгуби на Светско, пишуваат шпанските медиуми

Најдобриот фудбалер на светот во мај потпишал договор со Саудијците, па затоа Аргентина ги пушти да ги победат на првиот натпревар во нивната група на …

Меси се договорил со Саудијците па затоа Аргентина изгуби на Светско, пишуваат шпанските медиуми Прочитај повеќе »