Британски научник тврди дека климатските промени ја уништуваат планетата

Британскиот научник Дејвид Атенборо предупредува дека поради климатските промени предизвикани од човечка активност, Земјата се променила толку брзо и коренито, што сега се соочуваме со …

Британски научник тврди дека климатските промени ја уништуваат планетата Прочитај повеќе »