(Видео) „Сè секаде одеднаш“ се очекува да ги добие скоро сите статуетки

Девеедсет и петтата манифестација од доделувањето на Оскарите ќе се одржи на 12 март вечерта од неделата кон понеделникот во Долби театарот во Лод Анџелес. …

(Видео) „Сè секаде одеднаш“ се очекува да ги добие скоро сите статуетки Прочитај повеќе »