„Почивај во мир кралице“, се огласија членовите од рок групата Sex Pistols

По повод смртта на кралицата Елизабета Втора, се огласија и членовите од популарната англиска рок група Sex Pistols. „Почивај во мир, кралице Елизабета Втора. Испратете …

„Почивај во мир кралице“, се огласија членовите од рок групата Sex Pistols Прочитај повеќе »