По 30 години најдена украдена слика на Шагал

Сликата „Отело и Дездемона“ од 1911 година на Шагал била украдена пред 30 години од семејниот дом на Ернест и Роуз Хелер во Њујорк. Сликата конечно …

По 30 години најдена украдена слика на Шагал Прочитај повеќе »