(Видео) Шилегов играше салса со Лото Марјана

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов , вчера на поштадот Македонија играше салса, за време на матурската парада, откако матурантите завршија со танцот квадрил. Шилегов, заедно …

(Видео) Шилегов играше салса со Лото Марјана Прочитај повеќе »