(ВИДЕО) Симпатично шимпанзо ги моли посетителите за малку свеж напиток

Интересен начин на разбирање меѓу човекот и неговиот жив предок. На сите понекогаш жештините тешко ни паѓаат, па така и на животните затечени во Зоолошките …

(ВИДЕО) Симпатично шимпанзо ги моли посетителите за малку свеж напиток Прочитај повеќе »