Кети Пери, Ник Кејв и Лајонел Ричи на крунисувањето во Вестминстерската опатија

Церемонијата на крунисување на британскиот крал Чарлс е прва по 70 години. Започнува во 11 часот и треба да трае околу еден час, а меѓу …

Кети Пери, Ник Кејв и Лајонел Ричи на крунисувањето во Вестминстерската опатија Прочитај повеќе »