(Видео) Научници оживуваат животно старо 42.000 години

Тим на руски и јужнокорејски научници се обидуваат да оживеат животно старо 42.000 години пренесува Daily Mail. Научниците велат дека се убедени дека ќе успеат …

(Видео) Научници оживуваат животно старо 42.000 години Прочитај повеќе »