„Бесна сум“: Девојка мораше да го смени името, телефоните се активираа во нејзина близина

Девојка од Шкотска морала да го смени името бидејќи телефоните постојано се активирале во нејзина близина. Таа работи во фитнес, а името го добила од …

„Бесна сум“: Девојка мораше да го смени името, телефоните се активираа во нејзина близина Прочитај повеќе »